denken en schrijven met u

Copywriting

Een organisatie opzetten en runnen gaat gepaard met strategische keuzes, ook wat uitstraling betreft. U wilt immers juist begrepen worden. De manier waarop u zichzelf met woorden voorstelt, bepaalt in grote mate of de beoogde doelgroep zal worden bereikt. Te wollige zinnen, verkeerde woorden of taalfouten kunnen ertoe leiden dat de boodschap verkeerd begrepen wordt. Mensen haken dan snel af.

De Vrije pen kan helpen bij het opzetten van het juiste tekstkader en er zo mee voor zorgen dat mensen overtuigd geraken van uw product of dienst. Voor de Vrije pen is copywriting meer dan enkel wervende reclameteksten schrijven. Een tekst moet de lezer informeren en activeren.

Het creëren van content voor uw website, folder, nieuwsbrief of bedrijfsdraaiboek is een cruciale activiteit binnen een onderneming. Laat u bijstaan door de Vrije pen. Als onafhankelijk meedenkende partij zorgt zij voor uniformiteit qua stijl binnen een diversiteit aan mogelijke teksttypes. Het tarief voor deze dienst bedraagt € 85/ 500 woorden.

Redactie • Eindredactie

Heb je reeds een tekst klaar, maar ben je niet zeker of die de lading dekt? Met de Vrije pen verzeker je jezelf ervan dat deze taalkundig in orde wordt gebracht, in overleg en met de nodige transparante feedback. Iedereen kan schrijven, maar niet altijd even goed.

Het tarief voor redactie bedraagt € 65/500 woorden. Voor eindredactie is de tarifering afhankelijk van het aangeleverde materiaal en wordt een offerte op maat gemaakt.

Kunstkritiek

Als beeldend kunstenaar, muzikant of danser ben je vooral scheppend bezig. Doordat de nadruk ligt op het creatieve aspect, blijft het beschrijven van het artistiek proces of eindproduct vaak achterwege tot op het einde. De beschouwer kan nood hebben aan een extra discours. Soms spreken de beelden niet voor zich. Ook hier kan de Vrije pen vanuit een kunstwetenschappelijke achtergrond een belangrijke rol spelen. Samen gaan we op zoek naar de beste talige benadering voor uw artistiek werk. Prijsofferte op aanvraag

Coördinatie • Advies • Curatorschap

Vanuit verschillende sectoren heeft de Vrije pen aanzienlijk wat ervaring opgebouwd voor het gericht coördineren van en doelmatig adviseren bij langetermijnprojecten. Vanuit de een open en integere houding wordt met alle actoren een win-win nagestreefd waarbij realistische doelstellingen worden vooropgesteld en mooie eindresultaten worden gehaald. Prijsofferte op aanvraag