– Geef als organisatie kracht aan je communicatie  .
– Voeg waarde toe aan je missie.

– Toon de weg aan je mensen.Voor alle private en publieke organisaties  die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle schrijfbegeleiding en -training op maat.

Ter voorbereiding doet de Vrije pen een online bevraging  van de deelnemers om de noden en behoeftes in kaart te brengen.

Wil je je medewerkers, leidinggevenden, stagiaires en CEO’s de beste schrijvers laten worden binnen hun mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op voor een kennismakend gesprek.


– Twee voormiddagen

– op een inspirerende locatie
– met een kleine groep gelijkgezindenVoor alle gepassioneerde mensen  (ondernemers, experten, kunstenaars, creatievelingen, …) die een inspirerend verhaal te vertellen hebben, maar niet weten hoe ze dit in een boek moeten vangen.

De workshop ‘non-fictie boek schrijven’  is een integrale methode om van idee naar finaal manuscript toe te werken.

Wil je dat boek schrijven waar je al zo lang stiekem aan denkt? Weet dat het mogelijk is met de juiste aanpak en methode.

De basismethode schrijven is ontwikkeld na jarenlang schrijven, publiceren en begeleiden van vele honderden studenten die hun eerste stappen in schrijven zetten.

Deze basismethode schrijven
voor iedereen die zichzelf al schrijvend beter wil leren uitdrukken. Het is een workshop waarbij de aandacht gaat naar intentie, jij als schrijver, je lezer(s) en de tekst als eindreulstaat.

Met tal van oefeningen, voorbeelden, tekstgenres en sjablonen die je als deelnemer mee naar huis kunt nemen.

Dagboekschrijven is een tijdloze activiteit die troost kan bieden. Ze overstijgt grenzen, culturen en generaties.

De
voordelen van dagelijks schrijven om gedachten en emoties onder ogen te zien, zijn al een tijd wetenschappelijk aangetoond. Het is een eeuwenoude activiteit om via (handgeschreven) woorden meer creativiteit te doen ontluiken, jezelf te helen tijdens moeilijke periodes in je leven en persoonlijke groei na te streven.

Met deze workshop, georganiseerd tijdens
twee voormiddagen en gespreid over evenveel weken, leer je een schrijfroutine aan die je leven kan veranderen.

Het geschreven woord heeft de kracht om harten te beroeren, gedachten te veranderen en levens te inspireren. Een goed geschreven speech kan de wereld in beweging zetten.

Met deze workshop exploreren we de geheimen van
een krachtig geschreven speech die in de geesten van mensen blijft hangen.

Hoewel de focus ligt bij
het helder schrijven van een rakende speech, staan we ook stil bij het overtuigend brengen ervan. We gaan hiervoor helemaal terug tot de antieke wereld.

Voor iedereen die geregeld met overtuiging moet en wil spreken voor grote groepen mensen in de private of publieke sfeer.

De ware kracht van een procesbegeleider schuilt in het vermogen geduldig te luisteren , neutraal te blijven en goed geïnformeerd een groep met zorg te begeleiden naar een gezamenlijk doel .

Met ervaringen als procesbegeleider in de Europese hoger onderwijscontext en de wereld van de beeldende kunsten, zowel als schrijver en curator, weet ik dat een uitgedachte
methodiek , het nodige respect en het stellen van de juiste vragen cruciaal zijn om tot een kwaliteitsvol gedragen resultaat te komen.

Heb je een procesbegeleider nodig die helder kan sturen, mild als het kan, duidelijk als het moet, dan kan de Vrije pen hierbij helpen. Neem contact op voor meer informatie over de voorwaarden.

©️Filip Naudts