de Vrije pen hecht belang aan jouw woorden

Als copywriter en redacteur, als auteur en vrije geest, als mens en leraar wil ik mensen meenemen in de beste versie van hun verhaal.

Als beginnend schrijver, student, bedrijfsleider of marketeer weet je dat woorden de bouwstenen zijn van de verhalen die jij wilt en moet schrijven. 

Met een diepgaande passie voor schrijven en onderwijs en een decennium aan opgebouwde ervaring als gepubliceerd auteur, docent hoger onderwijs en redacteur maak ik me sterk voor jouw woorden, jouw boodschap, jouw verhaal. 

de Vrije pen staat voor fundamentele waarden

TRANSPARANTIE

Geen vertrouwen zonder een transparantie aanpak. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat zijn de fundamenten waarop de dienstverlening van de Vrije pen is gestoeld. Via een open en nieuwsgierige houding komen we samen het verst.

KWALITEIT

Kwaliteit betekent voor iedereen iets anders. Kwaliteitsvol schrijven vertrekt vanuit een aantal basisprincipes zoals helderheid, bondigheid, correct taalgebruik en verbeeldingskracht. de Vrije pen koestert ambitie om de kwaliteit van jouw woorden aan te scherpen.

AUTHENTICITEIT

Als mensen blijven we zoeken; naar onszelf, naar de betekenis van de dingen en naar de waarde die erachter schuilgaat. Persoonlijke groei ontstaat daar waar we kwetsbaar durven zijn. Daarvoor hebben we woorden nodig. Echte woorden.

COMMUNICATIE

Werk samen met de Vrije pen en trek de kaart van heldere communicatie tijdens het volledige dienstverleningsproces. Daar staan wij voor. Leren om krachtig en transparant te communiceren is een bijproduct van onze toekomstige samenwerking.